Blog

Shëndeti dentar, një pasqyrë e shëndetit të përgjithshëm.

A e dini se shëndeti i përgjithshëm është i lidhur me shëndetin oral më shumë nga cfarë mund të mendoni? Njësoj si shumë pjesë të tjera të trupit, goja ka kontakt të shpeshtë me baktere, të cilat në shumicën e rasteve, janë të padëmshme, por duke qenë pika e parë e sistemeve si ai tretës

Shëndeti dentar, një pasqyrë e shëndetit të përgjithshëm. Read More »

Kozmetika Dentare! Katër Procedurat më të përdorura!

Prej disa vitesh, kozmetika dentare nuk është  më  një  koncept i ri. Eshtë  një  disiplinë  që  i vjen në  ndihmë  gjithësecilit që  do të  përmirësojë  aparencën nëpërmjet faktorit më  të  rëndësishëm; buzëqeshjes. Procedurat që  ndërmerren për një  transformim të  tillë  janë  të  shumta, dhe ajo cfarë  vlen të  theksohet, është se secila jep rezultate të  ndryshme

Kozmetika Dentare! Katër Procedurat më të përdorura! Read More »

Lini të dhënat tuaja dhe ne do ju kontaktojmë

Lini të dhënat tuaja dhe ne do ju kontaktojmë