Dr. Benarda Beqaraj

E kualifikuar, me përvojën e duhur dhe miqesore me pacientët

Doktoreshë Benarda është një stomatologe profesioniste e cila prej më shumë se 10 vitesh, ofron shërbimet e saj në këtë fushë.

E specializuar ne Ortodonci, Kirurgji Orale dhe Implantologji, Dr. Benarda zotëron një spektër të gjërë njohurish, të cilat bashkë me eksperiencën, janë kthyer në pikat e saj më të forta të suksesit.

Bashkë me stafin e saj, Dr. Benarda kujdeset që t’i japë pacientëve maksimumin, nëpërmjet profesionalizmit, aparaturave moderne, produkteve cilësore si edhe nëpërmjet mënyrës së vecantë me të cilën trajtohet cdo pacient.

Për shumë prej tyre, vizita tek dentisti është tashmë jo vetëm një domosdoshmëri, por edhe një eksperiencë e pëlqyeshme, larg stereotipeve për kontrollet dentare.

AND05979 copy
AND05979 copy

Doktoreshë Benarda është një stomatologe profesioniste e cila prej më shumë se 10 vitesh, ofron shërbimet e saj në këtë fushë.

E specializuar ne Ortodonci, Kirurgji Orale dhe Implantologji, Dr. Benarda zotëron një spektër njohurish prej 360 °, të cilat bashkë me eksperiencën, janë kthyer në pikat e saj më të forta të suksesit.

Bashkë me stafin e saj, Dr. Benarda kujdeset që t’i japë pacientëve maksimumin, nëpërmjet profesionalizmit, aparaturave moderne, produkteve cilësore si edhe nëpërmjet mënyrës së vecantë me të cilën trajtohet cdo pacient.

Për shumë prej tyre, vizita tek dentisti është tashmë jo vetëm një domosdoshmëri, por edhe një eksperiencë e pëlqyeshme, larg stereotipeve për kontrollet dentare.

E sigurt, profesionale, e duhura!

Lini të dhënat tuaja dhe ne do ju kontaktojmë

Lini të dhënat tuaja dhe ne do ju kontaktojmë