Na kontaktoni

Për të mësuar më shumë rreth shërbimeve tona, plotësoni formularin dhe ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.

+355 67 613 1738

info@benarda.com

Hene -Premte : 9am - 6 Pm
E Shtune : 9am- 1 Pm

Bulevardi "Gjergj Fishta" , Prane Ish Ekspozites , Kulla 1, Kati 2.

Gjithashtu jeni të mirëpritur të na telefononi ose të na dërgoni një email dhe ne do të jemi të lumtur t'ju përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja

Lini të dhënat tuaja dhe ne do ju kontaktojmë

Lini të dhënat tuaja dhe ne do ju kontaktojmë