Klinika

Historia jonë

Smile Dental Studio!

Benarda Beqaraj

Stomatologe

Amanda Veliu

Stomatologe

Endriketa Leka

Asistente Dentare

Lini të dhënat tuaja dhe ne do ju kontaktojmë

Lini të dhënat tuaja dhe ne do ju kontaktojmë